x

Wagenparkbeheer

Bedrijven met een grote hoeveelheid voertuigen zullen hun wagenpark snel moeten vergroenen. Is het niet vanwege de aanvraag van een ISO 14001 certificaat, dan is het wel omwille van een CO2-prestatieladder. Of u en uw bedrijf nu gedreven worden door een intrinsieke overtuiging, de verwachting van uw klanten of de regelgeving binnen uw markt, uw vloot kan en moet schoner en duurzamer.

Duurzame vloot voor bedrijven met toekomst

U weet dat er duurzame alternatieven beschikbaar zijn voor fossiele brandstoffen. Maar zijn deze ook geschikt voor uw vloot? Immers, de transitie naar schone brandstoffen verschilt per type voertuig en gewenste actieradius. Uw wagenpark moet naast duurzaam ook maximaal inzetbaar blijven.

Door uw personenauto’s, bestelbussen of vrachtwagens die rijden op diesel of benzine te vervangen door voertuigen op LNG, CNG, groengas, elektriciteit, waterstof, of een combinatie hiervan, bepaalt u als wagenparkbeheerder de optimale weg naar zero emissie voor uw bedrijf. En maakt u een belangrijke stap naar de realisatie van schoon vervoer, zonder CO2-uitstoot en luchtvervuiling.

Samen op weg naar schoon vervoer

U hoeft de weg naar schoon en duurzaam vervoer gelukkig niet alleen af te leggen. PitPoint helpt ondernemingen bij de overstap van voertuigen rijdend op diesel en benzine naar voertuigen op alternatieve brandstoffen. Zo maken we samen de ambitie van schoon vervoer vanaf 2030 waar.

Met meer dan tien jaar ervaring als leverancier en innovator op het gebied van schone brandstoffen beschikt PitPoint over de data, kennis en middelen om u als partner tijdens de gehele transitie van dienst te zijn. Op basis van een analyse van uw wagenpark geven wij u advies op maat om zo samen met u te komen tot de optimale brandstof oplossing voor u en uw bedrijf. Als leverancier van LNG, CNG, groengas, elektriciteit én waterstof biedt PitPoint u de mogelijkheid te kiezen voor een gefaseerde overgang naar de juiste brandstof, op het juiste moment.

Samen met u kijken wij ook naar de benodigde tank- en laadpunten. Nieuw of bestaand, in de openbare ruimte of op uw eigen terrein. Bij de realisatie van nieuwe infrastructuur neemt PitPoint ontwerp, bouw, financiering, beheer en onderhoud voor zijn rekening. Wij garanderen u hierbij maximale brandstof beschikbaarheid voor uw wagenpark.

Case STUDIES

Veel bedrijven met een groot wagenpark maakten de afgelopen jaren al de eerste stappen richting schoon vervoer. Net als u stonden ze voor de uitdaging om in te spelen op de groeiende vraag van klanten naar emissievrij vervoer, de wens van particulieren om een schone omgeving te kunnen leven en de eis van de overheid om het vervoer te verduurzamen. Laat u inspireren door uw collega’s; ambitieuze ondernemers binnen grote en kleine ondernemingen die u voorgingen.

Nieuws & Blogs - PitPoint

Lees hier de laatste nieuwsberichten en blogs van PitPoint.

Nieuws & Blogs - Wagenparkbeheer

Lees hier de PitPoint nieuwsberichten en blogs in de categorie 'Wagenparkbeheer'.

Downloads

Bekijk hier de laatste downloads van PitPoint.

Sales manager

Paul de Winter

+31 (0)6 83793353 +31 (0)30 4100800 paul.dewinter@pitpoint.nl

Contact

PitPoint B.V.
Gelderlandhaven 4
3433 PG Nieuwegein

Postbus 1388
3430 BJ Nieuwegein

Tel: +31 30-410 08 00
info@pitpoint.nl

Helpdesk PitPoint
0900-2273427 (€0,01 per minuut)
of +31 (0)30 410 08 88
helpdesk@pitpoint.nl