Terug

Over PitPoint

PitPoint maakt schone brandstoffen beschikbaar én betaalbaar

CNG Net en LNG 24 zijn per 1 januari 2016 verder gegaan onder de naam Pitpoint. Onder deze nieuwe naam is Pitpoint nog steeds dé leverancier van Groengas (CNG) en LNG. Daarnaast biedt PitPoint ook andere schone brandstoffen aan als Waterstof en infrastructuur voor Elektrisch laden. Voor bedrijven, overheden én particulieren. Want we willen blijven rijden maar we willen ook schone lucht. Hoe? Door innovatie. Door het produceren en beschikbaar maken van diverse schone brandstoffen die uiteindelijk puur natuur zijn.

Daarom blijft PitPoint investeren in de productie van Groengas, breidt zij het (inter)nationale netwerk van Groengas-(CNG) en LNG-tankstations ook in 2016 weer verder uit en start ook met de bouw van nieuwe waterstofstations.

Hiermee faciliteert PitPoint een zorgeloze overgang naar schone brandstoftechnologie door alle facetten van mobiliteit aan elkaar te koppelen. Klanten van PitPoint tanken snel én schoon met excellente service. Alle CNG Net-tankstations en LNG24-tankstations worden vanaf januari 2016 omgekleurd in de nieuwe huisstijl van PitPoint.

Onze historie

In augustus 2007 werd CNG Net opgericht. Deze dochteronderneming van Ballast Nedam startte met het beschikbaar maken van CNG/Groengas als voertuigbrandstof door op zoveel mogelijk plaatsen tankstations voor deze schone brandstof te realiseren. In maart 2011 startte Ballast Nedam met dochteronderneming LNG24, die zich ging richten op het beschikbaar maken van LNG voor vrachtauto’s en schepen. In juni 2014 werden de activiteiten van beide organisaties – het ontwerpen, bouwen, onderhouden en financieren van tankstations voor CNG/Groengas en LNG – samengevoegd. In september 2014 werd de organisatie gekocht door Bencis Capital Partners en werd de European Clean Fuel Company opgericht. Per 1 januari 2016 lanceert de European Clean Fuel Company het nieuwe bedrijf PitPoint clean fuels dat zich richt op het beschikbaar maken van CNG, LNG, elektriciteit en waterstof als brandstof.

Contact

Pitpoint B.V.
Gelderlandhaven 4
3433 PG Nieuwegein

Postbus 1388
3430 BJ Nieuwegein

Tel: 030-410 08 00
info@pitpoint.nl

Helpdesk PitPoint
0900-2273427 (€0,01 per minuut)
helpdesk@pitpoint.nl