x

Onze diensten

PitPoint Pro

wil schoner vervoer mogelijk maken. Niet alleen door schone brandstoffen produceren, maar ook door deze zo (kosten)efficiënt mogelijk ter beschikking te stellen. Dat doen we zowel voor particulieren als bedrijven. Om deze laatste groep optimaal te bedienen, is er PitPoint PRO.

PitPoint PRO zorgt voor professioneel project management, ontwerp, bouw en onderhoud van de complete infrastructuur van tankstations voor clean fuels. Zowel voor CNG (Compressed Natural Gas) als LNG (liquid Natural Gas). En dat doen we onder andere voor busmaatschappijen, taxiondernemingen, afvalinzameldiensten en een veerdienst.

Pit

PitPoint PRO zorgt voor professioneel projectmanagement, ontwerp, bouw en onderhoud van de complete infrastructuur van tankstations voor ‘clean fuels’: Groengas/CNG, LNG, elektriciteit en waterstof. Wij hebben onze toegevoegde waarde al bewezen aan busmaatschappijen, taxiondernemingen, afvalinzameldiensten en een veerdienst. Kortweg: wij zorgen niet voor de voertuigen (al wijzen we u graag de weg), maar voor de tankstations. Met PitPoint PRO kunt u rekenen op 100% betrouwbare tankstations zodat uw voertuigen altijd kunnen uitrijden. In Formule 1 termen gezegd: wij zijn de pit.

Points

clean fuel Points

Schone brandstof tanken kan op steeds meer plaatsen. PitPoint heeft nu al 60 eigen openbare Groengas/CNG-tankstations, 10 tankstations voor dedicated Groengas/CNG gebruikers en 4 tankstations voor LNG. Maar daar laten we het niet bij. Want als grootste leverancier van ‘clean fuels’ willen we deze brandstof nog aantrekkelijker maken door het tanknetwerk verder uit te breiden. Dat doen we zonder dat we gebonden zijn aan bepaalde brandstoffen. Ons doel is volledig schoon vervoer in 2030. Daarom faciliteren we ook netwerken van elektrische oplaadpunten en tankstations voor waterstof. En mocht er ineens een compleet nieuwe brandstof worden ontdekt, dan kunt u er op rekenen dat wij ook die als eerste zullen omarmen!

Organisch restafval is een grondstof

PitPoint PRO maakt schone brandstoffen beschikbaar, en we spelen een rol in de productie van duurzame brandstoffen. Onze samenwerking met Meerlanden in Rijsenhout bewijst dat. In Rijsenhout maken wij biogas dat wordt opgewerkt tot Groengas en in het Nederlandse aardgasnetwerk wordt geïnjecteerd. Productie van schone brandstoffen voor schoon vervoer. Dat is ook PitPoint PRO.

Contact

PitPoint B.V.
Gelderlandhaven 4
3433 PG Nieuwegein

Postbus 1388
3430 BJ Nieuwegein

Tel: +31 30-410 08 00
info@pitpoint.nl

Helpdesk PitPoint
0900-2273427 (€0,01 per minuut)
of +31 (0)30 410 08 88
helpdesk@pitpoint.nl