Terug naar Clean Fuels

Elektriciteit

Elektrisch laden met PitPoint

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Elektrisch vervoer wordt op grote schaal toegepast voor stadsdistributie en personenvervoer. Ook steeds meer particulieren en leaserijders zijn overtuigd. Een elektrische auto stoot geen CO2 uit. Daarnaast is er vrijwel geen sprake van de uitstoot van fijnstof. PitPoint ziet dan ook het gunstige effect van elektrisch vervoer op de luchtkwaliteit en het klimaat. Daarbij hoort een laadinfrastructuur waar uw auto met duurzaam opgewekte elektriciteit kan worden opgeladen. In de rol van Charge Point Operator (CPO) ontwerpt, realiseert en beheert PitPoint elektrische laadpalen.

Samen met u en onze partners kijken we voor uw elektrische voertuigen naar de meest optimale laadoplossing die meegroeit naarmate uw elektrisch wagenpark groter wordt.

PitPoint dedicated laadpleinen

Uw elektrische auto laden kan op verschillende manieren. Rijdt uw bedrijf ritten vanaf een vaste locatie, dan kan een een dedicated laadplein onderdeel zijn van de beste oplossing.

Meer informatie over dedicated laadpleinen van PitPoint

PitPoint openbaar laden

PitPoint heeft inmiddels meer dan 1250 laadpalen in de openbare ruimte. In samenwerking met MRA-Elektrisch zorgt PitPoint voor een verdubbeling van het aantal laadpunten in de Provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Daarnaast exploiteert PitPoint laadpalen voor de gemeente Utrecht.

Meer informatie over openbaar laden van PitPoint

Contact

PitPoint B.V.
Gelderlandhaven 4
3433 PG Nieuwegein

Postbus 1388
3430 BJ Nieuwegein

Tel: +31 30-410 08 00
info@pitpoint.nl

Helpdesk PitPoint
0900-2273427 (€0,01 per minuut)
of +31 (0)30 410 08 88
helpdesk@pitpoint.nl