Cases

FLEX EV

18 oktober 2018

Om de lokale luchtkwaliteit te verbeteren en wereldwijd klimaatverandering tegen te gaan, heeft de gemeente Rotterdam zich als doel gesteld dat de logistiek in de binnenstad voor 2025 emissievrij moet zijn.

Haarlem-IJmond

18 oktober 2018

PitPoint heeft voor Connexxion het eerste gecombineerde EV/CNG busstation van Nederland gerealiseerd.

Noord Holland Noord

18 oktober 2018

PitPoint was verantwoordelijk voor het projectmanagement, ontwerp, levering, installatie en onderhoud van EV-laadpleinen voor drie verschillende locaties van Connexxion in Noord Holland Noord.

STROMMA

18 oktober 2018

PitPoint zorgt er sinds een paar jaar voor dat de rondvaartboten van het Amsterdamse toeristen en rondvaartbedrijf STROMMA op CNG varen.

Meerlanden Rijsenhout

01 september 2018

Grondstoffen- en energiebedrijf Meerlanden in Rijsenhout gebruikt het gft-afval (groente-, fruit- en tuinafval) dat het zelf ophaalt om Groengas/CNG mee te maken. Dit duurzame gas wordt aan het aardgasnetwerk geleverd en vormt vervolgens weer brandstof voor de vuilniswagens. Een prachtig voorbeeld van een stukje circulaire economie.

Haarlem

20 april 2016

De overstap van diesel naar duurzaam hoeft niet lang te duren. BIOS Personenvervoer in Haarlem maakte de overstap binnen 3 maanden.

Zwolle

20 april 2016

Koerierdienst Cycloon Post is blij met de oplevering van het alweer 138e tankstation voor Groengas/CNG in Zwolle.

Nijmegen

20 april 2016

Voor Nijmegen ontwierp en bouwde PitPoint één van de grootste Groengas/CNG-tankstations van Europa.

Texel

20 april 2016

TESO (Koninklijke N.V. Texels Eigen Stoomboot Onderneming) heeft de eerste Europese veerboot die op CNG vaart. PitPoint nam de volledige engineering, bouw en exploitatie van het CNG-bunkerstation op het Waddeneiland op zich.