Terug naar Clean Vehicles

Cases

Stadsbussen op Groengas/CNG

Haarlem, Den Haag en Nijmegen hebben het openbaar vervoer al rijden op Groengas/CNG. Het resultaat?
Lagere kosten en schonere lucht. Wilt u dit ook? PitPoint regelt de bouw en het onderhoud van de benodigde tankstations. U heeft er geen omkijken naar.

Taxibedrijven op Groengas/CNG

Sinds 1 januari 2011 rijdt BIOS Personenvervoer op Groengas/CNG. De bedrijvengroep verzorgt met Groengasvoertuigen het WMO-vervoer en aanvullend vervoer (OV-Taxi) in de regio Zuid-Kennemerland/IJmond. Voor het tanken van Groengas/CNG heeft PitPoint een innovatieve, tailor made methode ontwikkeld. De auto’s worden na de dienst van de chauffeur op het eigen terrein aangekoppeld aan een zogenoemde ‘time-fill’ installatie. Deze vult de 40 voertuigen ’s avonds en ’s nachts af met Groengas/CNG. Het resultaat: de volgende dag staan alle auto’s klaar met een volle tank.

Reinigingsvoertuigen op Groengas/CNG

Afvalverwerkingsbedrijf Meerlanden in Rijsenhout gebruikt het gft-afval (groente-, fruit- en tuinafval) om Groengas te maken dat aan het aardgasnetwerk wordt geleverd. PitPoint zorgde voor een Groengas/CNG-tankstation op het eigen terrein van Meerlanden waardoor het hele wagenpark kon overstappen op deze schone brandstof.

Contact

PitPoint B.V.
Gelderlandhaven 4
3433 PG Nieuwegein

Postbus 1388
3430 BJ Nieuwegein

Tel: +31 30-410 08 00
info@pitpoint.nl

Helpdesk PitPoint
0900-2273427 (€0,01 per minuut)
of +31 (0)30 410 08 88
helpdesk@pitpoint.nl